PeutergymAl enige tijd is B-SpOrtief een groot succes waar vele kinderen van 4 tot 13 jaar wekelijks aan deelnemen. Dikkertje Dap heeft dit succes in 2017 doorgezet met peutergym voor peuters van 2,5 tot 4 jaar.
 
Het doel van peutergym is om een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve uitdaging voor uw peuter. Uw peuter maakt op spelenderwijs kennis met verschillende vormen van sport en spel. Deze sportvormen stimuleren tevens de motorische ontwikkeling van uw kind.
 
Peutergym vindt tijdens de schoolweken elke donderdagochtend plaats in de gymzaal aan de Prinses Irenestraat. Jaarlijks worden er 41 gymlessen aangeboden. Groep 1 gymt van 10:00 tot 10:45 uur en groep 2 gymt van 10:45 tot 11:30 uur. De lessen worden verzorgd door gediplomeerd docent bewegingsonderwijs Henri Roeterdink. Daarnaast blijft er minimaal één pedagogisch medewerkster bij de peutergym aanwezig.
 
Alle peuters zijn welkom. Ook peuters die geen gebruik maken van de kinderopvang. Mocht uw peuter graag willen deelnemen, maar is hij/zij niet aanwezig op de opvang kom dan gerust samen met uw peuter naar de gymzaal. Als uw peuter op donderdag op de opvang aanwezig is wordt hij/zij door een pedagogisch medewerker naar de gymzaal gebracht en gehaald. Peutergym is een vast onderdeel van de donderdagochtend. Mocht uw peuter hier niet aan deelnemen is het mogelijk dat hij/zij opgevangen wordt op een andere groep.
 
Voor meer informatie over de peutergym kunt u terecht bij Elsemieke Veenendaal. Zij is telefonisch te bereiken op: 0857733752 of via de mail elsemieke@kinderopvangdikkertjedap.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen bij aanvang of afloop van de peutergym of op kantoor.
 
U bent altijd welkom om een keer te komen kijken met uw peuter bij peutergym.Inschrijfformulier peutergym voor kinderen die nog niet bekend zijn bij Dikkertje Dap:
inschrijfformulier peutergym

Inschrijfformulier peutergym voor kinderen die bekend zijn bij Dikkertje Dap:
Inschrijfformulier B-SpOrtief