PeutergymAl enige tijd is B-SpOrtief een groot succes waar vele kinderen van 4 tot 13 jaar wekelijks aan deelnemen. Dikkertje Dap heeft dit succes in 2017 doorgezet met peutergym voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Alle peuters zijn welkom bij peutergym. Ook als uw peuter geen gebruik maakt van peuteropvang/kinderopvang bij Dikkertje Dap zijn u en uw peuter van harte welkom! Mocht uw peuter graag willen deelnemen, maar is hij/zij niet aanwezig op de opvang kom dan gerust samen met uw peuter naar de gymzaal. Als uw peuter op donderdag op de opvang aanwezig is wordt hij/zij door een pedagogisch medewerker naar de gymzaal gebracht en gehaald.
 
Het doel van peutergym is om een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve uitdaging voor uw peuter. Uw peuter maakt op spelenderwijs kennis met verschillende vormen van sport en spel. Deze sportvormen stimuleren tevens de motorische ontwikkeling van uw kind.
 
Peutergym vindt tijdens de schoolweken elke donderdagochtend plaats in de gymzaal aan de Hobbemakade 71. Jaarlijks worden er 40 gymlessen aangeboden. Groep 1 gymt van 10:00 tot 10:45 uur en groep 2 gymt van 10:45 tot 11:30 uur. De lessen worden verzorgd door een gediplomeerd docent bewegingsonderwijs. Daarnaast blijft er minimaal één pedagogisch medewerker bij de peutergym aanwezig.


Inschrijfformulier peutergym voor kinderen die nog niet bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:

Inschrijfformulier Dreumes-peutergym

Inschrijfformulier peutergym voor kinderen die bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:


Inschrijfformulier Dreumes-peutergym


Voor meer informatie over de peutergym kunt u terecht bij Tessa Hieselaar. Zij is telefonisch te bereiken op: 0857733752 toets 4 of via de mail tessa@kinderopvangdikkertjedap.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen bij aanvang of afloop van de peutergym of op kantoor.
 
U en uw peuter zijn altijd welkom voor een proefles peutergym.