B-SpOrtief
 
Sinds 29 september 2016 bied Dikkertje Dap kinderopvang buitenschoolse sport activiteiten aan onder begeleiding van een gediplomeerd docent bewegingsonderwijs Henri Roeterdink en een pedagogisch medewerker.

Met B-SpOrtief wil Dikkertje Dap een laagdrempelige sportvoorziening aanbieden waar kinderen op een leuke manier kennis maken met sport en spel. Het doel van B-SpOrtief is om een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve uitdaging voor uw kind. Uw kind maakt op spelenderwijs kennis met verschillende vormen van sport en spel. Deze sportvormen stimuleren tevens de motorische ontwikkeling van uw kind. B-SpOrtief werkt samen met beweegwijs en De IJsselslag.

B-Sportief vindt tijdens de schoolweken elke donderdagmiddag plaats in de gymzaal van het Mozaiek. Bij mooi weer zal ook de buitenlucht worden opgezocht. De les start om 15:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Jaarlijks worden er 41 B-SpOrtief lessen aangeboden. De lessen worden verzorgd door gediplomeerd docent bewegingsonderwijs Hendri Roeterdink. Daarnaast blijft er minimaal één pedagogisch medewerkster tijdens de B-Sportief les aanwezig.

Alle kinderen zijn welkom. Ook kinderen die geen gebruik maken van de kinderopvang. Mocht uw kind graag willen deelnemen, maar is hij/zij niet aanwezig op de opvang kom dan gerust samen met uw kind naar de gymzaal.

De betaling voor B-SpOrtief is mogelijk per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar. Mocht uw kind halverwege een periode instromen dan ontvangt u een passend aanbod voor het lopende jaar. Het B-SpOrtief abonnement loopt door tot wederopzegging en stopt automatisch als uw kind de leeftijd van 13 jaar heeft bereikt. Meer informatie over de lesgelden zijn te vinden op het inschrijfformulier.

Voor meer informatie over B-Sportief kunt u terecht bij Elsemieke Veenendaal (elsemieke@kinderopvangdikkertjedap.nl) of Tessa Hieselaar (Tessa@kinderopvangdikkertjedap.nl), telefoonnummer: 0857733752. U bent ook welkom om uw vraag te stellen bij aanvang / afloop van B-SpOrtief of op kantoor.

Uw kind is welkom voor een gratis proefles bij B-SpOrtief!

Inschrijfformulier voor kinderen die nog niet bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:
Inschrijfformulier B-SpOrtief

Inschrijfformulier voor kinderen die bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:
Inschrijfformulier B-SpOrtief 
Stichting Judo Zutphen verzorgde een leuke Judo clinic voor B-SpOrtief