B-SpOrtief
 
Sinds 29 september 2016 bied Dikkertje Dap kinderopvang buitenschoolse sport activiteiten aan onder begeleiding van een gediplomeerd docent bewegingsonderwijs Henri Roeterdink en een pedagogisch medewerker.

B-SpOrtief wordt tijdens de schoolweken elke donderdagmiddag in twee groepen aangeboden. De eerste groep is van 15.15 tot 16.15 uur en de tweede groep is van 16.15 tot 17.15 uur. De lessen vinden plaats in de gymzaal van het Mozaiek. Bij mooi weer zal ook de buitenlucht worden opgezocht. Tijdens een B-SpOrtief uur zulen verschillende activiteiten worden aangeboden aan de hand van een thema. Daarnaast zal er regelmatig een clinic gegeven worden door andere sportvoorzieningen passend bij het sportthema.

B-SpOrtief is toegankelijk voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar. Naast kinderen van de BSO komen er ook kinderen uit de wijk. Zij volgen voor 2,00 een les B-SpOrtief. De kosten voor B-SpOrtief voor kinderen op de buitenschoolse opvang bedraagt 2,00 boven op de normale uurprijs van de opvang.

Met B-SpOrtief wil Dikkertje Dap een laagdrempelige, goedkope sportvoorziening aanbieden waar kinderen op een leuke manier kennis maken met sport en spel. B-SpOrtief werkt samen met beweegwijs en De IJsselslag.

Uw kind is welkom voor een gratis proefles bij B-SpOrtief!

Wilt u meer informatie over B-SpOrtief neem dan contact op met Gerrie Behet: mailadres: g.behet@kinderopvangdikkertjedap.nl, telefoon 0616459367 of kom lang bij Dikkertje Dap kinderopvang.


Inschrijfformulier voor kinderen die nog niet bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:
Kennismaken met B-SpOrtief
Inschrijfformulier B-SpOrtief


Inschrijfformulier voor kinderen die bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:
Kennismaken met B-SpOrtief
Inschrijfformulier B-SpOrtief


 
Stichting Judo Zutphen verzorgde een leuke Judo clinic voor B-SpOrtief