Subsidieregeling peuters

Elke peuter heeft recht op peuteropvang!

Voor elke peuter is het belangrijk dat hij/zij de kans krijgt om op de peutergroep te leren en te ontwikkelen. Zo krijgt hij/zij een goede basis voordat hij/zij naar de basisschool gaat.
 
Ook als u geen recht heeft op kinderopvangtoeslag, kan uw kind vanaf 2,5 jaar naar de peutergroep. Hoe dat kan? Door de nieuwe regeling die per 1 april 2017 is ingegaan binnen gemeente Zutphen. Ouders/verzorgers die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag komen in aanmerking voor de peutergroep subsidie. De ouder/verzorger betaalt voor de peutergroep alleen een inkomensafhankelijke ouderbijdrage.
 
Wanneer heb ik recht op kinderopvangtoeslag?
U heeft recht op kinderopvangtoeslag als: beide ouders/verzorgers werken, studeren, een werktraject of een inburgeringscursus volgen. Bij een één-oudergezin, geldt deze regel voor 1 ouder, verzorger. U kunt zelf controleren of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag op: www.toeslagen.nl.
 
U bent altijd welkom om vrijblijvend te komen kijken op een van onze peutergroepen:
  • Peutergroep Duimelot;
  • Peutergroep de Pluk 1 & 2
  • Peutergroep de Flief
  • Peutergroep de Prins Claus 
 Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Contactgegevens: Gerrie Behet, telefoon: 0616459367 mailadres: g.behet@kinderopvangdikkertjedap.nl. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen. 
 
Graag tot ziens!